+45 51 90 26 27

thomas@tdanielsen.dk

Så skete det endelig. Jeg fik mig taget sammen til at starte på den blog, jeg i laaang tid har haft i tankerne. En god bekendt gav mig det sidste skub, da han sagde: ”Det er jo rent faktisk egoistisk af dig, IKKE at dele den viden du ligger inde med”… Et budskab der gik rent ind hos mig. Derfor har jeg også valgt, at formålet denne blog skal være, at give tilbage.

Jeg er så privilegeret, at jeg hver dag er omgivet af mennesker der inspirerer mig. Mennesker jeg lærer noget af – og de observationer, de oplevelser vil jeg gerne give videre. Give dem videre, så andre mennesker forhåbentlig kan have lige så meget glæde af dem.

Jeg tror på, at mange ting vi giver videre er autobiografiske, og det bliver denne blog også. Autobiografisk på den måde at mange af tingene bliver skrevet af mig selv til mig selv (autobiografisk: auto=selv bios=liv graphein=at skrive). Viden som jeg ville ønske, jeg havde været i besiddelse af som yngre. Tankegangen bag dette er, at hvis jeg ikke selv skulle have lyst til at læse og have gavn dette, hvorfor skulle andre så?

Det er også en måde at dele mine tanker og oplevelser med de mennesker jeg ikke får talt nok med. Det er en måde at vise respekt til de mennesker, der har været så venlig at lade mig inspirere af dem, ved at vejlede, coache og undervise mig. Mennesker jeg lader mig inspirere af uden at de måske selv ved det, og jeg er nok ikke god nok til i dagligdagen at sige det til dem. Jeg håber, at de vil kunne genkende deres aftryk på mig i nogle af mine indlæg.

Jeg håber, at I vil kunne lide det i læser, og skulle I have spørgsmål til litteratur, eller andet I vil have uddybet, så skriv endelig til mig. Jeg håber I vil tage vel imod mig og mine tanker.