+45 51 90 26 27

thomas@tdanielsen.dk

GOLF

Golf adskiller sig fra mange andre sportsgrene på det punkt, at du som spiller holder din skæbne i egne hænder.

Her er der ingen medspillere at læne sig op ad, gemme sig bagved eller dele ansvaret med. Fordelene ved dette er, at din succes ikke afhænger af andres evner eller mangel herpå. Ulempen er, at det sætter et enormt pres på dine skuldre. Hvis ikke du præsterer, har du kun dig selv at bebrejde.

Det er helt normalt at døje med præstationsangst eller manglende koncentration som følge af presset under golf, men det behøver ikke være sådan. Der findes nemlig mange gode redskaber til at bevare roen og overblikket i højspændte situationer. Det er sågar muligt at udnytte den uforløste energi fra pressede situationer til egen fordel, så du får det bedste ud af hver golf runde.

Thomas Danielsen

Efter mange år som golfspiller og et par sæsoner som elitegolfspiller kender jeg alt til det pres, der helt uundgåeligt følger med sportsgrenen – uanset om det drejer sig om en vigtig oprykningskamp eller en almindelig søndag formiddag, hvor de eneste tilskuere er andre spillere.

Det arbejder vi med

Som golfspiller kan det være særdeles kløgtigt at investere noget tid på din egen personlige udvikling i form af mental træning og coaching. Det gælder både for dig, der kæmper for at vinde din første Europa Tour-turnering, og for dig, der blot drømmer om at komme under 20 i handicap. Både professionelle og amatører har mulighed for at forbedre sig. Du får gavn af et forløb med mig, hvis du for eksempel oplever følgende:
– Din selvtillid forsvinder som dug for solen når du står på 1. tee
– Du rammer bolden meget bedre på golf rangen end på banen
– Du mister koncentrationen efter et dårligt slag, hvilket påvirker dig resten af runden

Et forløb med mig indebærer en række samtaler af en lille times varighed, hvor vi målrettet arbejder på dine specifikke kvaliteter og udfordringer. Sammen kan vi gøre din drøm til virkelighed.

 

Fra drøm til virkelighed

Har du brug for hjælp til at vinde dit første mesterskab, booste dit personlige lederskab eller blot at få mere glæde i livet? Lad os tage et opstartsmøde for at finde ud af, om vi er et godt match.

Se mine mest brugte samarbejdsmodeller:

OBS! Alle priser er opgivet eksklusive moms. Pakker er altid individuelt tilrettelagte og prisen derfor vejledende. Der gives 10% rabat hvis hele beløbet indbetales inden opstart. Kørsel inden for landegrænsen er indeholdt i prisen.

Hvad kunderne siger…

Martin Leth Simonsen

“Jeg er utrolig glad for det arbejde vi har lavet sammen, mine resultater er blevet bedre og bedre og er nu i en situation hvor Europa Touren er indenfor rækkevidde.”