+45 51 90 26 27

thomas@tdanielsen.dk

FODBOLD

Som bekendt er fodbold den mest eksponerede sportsgren i Danmark såvel som i resten af Europa.

Et stort antal danskere følger hver uge med, når diverse kampe bliver afholdt rundt omkring i landet.

Sportsgrenens store popularitet og eksponering er naturligvis en positiv ting, men ligesom med så meget andet, er der en bagside af medaljen. Det sætter nemlig den enkelte fodboldspiller under et stort psykisk pres om konstant at præstere sit bedste. Af samme grund gør mange professionelle fodboldspillere brug af coaching og mental træning, der bliver stadigt mere udbredt i de danske klubber.

Thomas Danielsen

Jeg har mange års erfaring med coaching af fodboldspillere – heriblandt spillere, der har deltaget i Champions League, Europa League eller spillet på forskellige landshold.

Det arbejder vi med

Som fodboldspiller kan du have særdeles stor glæde af både coaching og mental træning. Hvis du indgår i et skræddersyet og målrettet forløb med mig, vil vi blandt andet arbejde med følgende områder:

Motivation: Hvad motiverer dig – udfordringer, anerkendelse, ansvar, fællesskabsfølelse, personlig udvikling, løn eller noget helt ottende? Føler du dig mest motiveret til træning eller kamp? Er du i stand til at motivere dig selv? Hvordan opretholder du din motivation over tid?

Spændingsregulering: På hvilket spændingsniveau yder du dit bedste? Hvad kan det skyldes? Har du redskaber til selv at regulere det?

Præstationsangst: Bliver du påvirket negativt af presset om at præstere til enten træning eller kamp? Hvordan kan det være og har det altid været sådan? Hvor bør vi sætte ind for fjerne din præstationsangst og dermed højne dine præstationer?

 

Fra drøm til virkelighed

Har du brug for hjælp til at vinde dit første mesterskab, booste dit personlige lederskab eller blot at få mere glæde i livet? Lad os tage et opstartsmøde for at finde ud af, om vi er et godt match.

Se mine mest brugte samarbejdsmodeller:

OBS! Alle priser er opgivet eksklusive moms. Pakker er altid individuelt tilrettelagte og prisen derfor vejledende. Der gives 10% rabat hvis hele beløbet indbetales inden opstart. Kørsel inden for landegrænsen er indeholdt i prisen.

Hvad kunderne siger…

Tommy Beckmann

“Jeg har kendt Thomas siden sæsonen 2011/12, hvor han første gang var med omkring vores trup i SønderjyskE, og siden da har vi haft mange gode samtaler og stunder sammen i fodboldens verden.”