+45 51 90 26 27

thomas@tdanielsen.dk

Dét sagde kunderne

Jeg har arbejdet med danske såvel som udenlandske elitesportsudøvere – herunder OL-deltagere, professionelle golfspillere, fodboldspillere med Champions League-erfaring, landsholdsspillere i fodbold og håndbold samt medaljetagere ved nationale mesterskaber i atletik.

Christian Bæch

Golfspiller

Mit samarbejde med Thomas har fået mig til at indse nye aspekter af en professionel karriere. Måden at arbejde med den mentale del af spillet, har uden tvivl eleveret mig som spiller og menneske. Struktur, disciplin, arbejdsmetoder og håndtering af ukomfortable situationer er alle evner, som Thomas og jeg i samarbejde konstant forsøger at optimere. Min opfattelse af mentaltræning har ændret sig markant – der er ingen skabelon eller trylledrik, som man kan give enhver. Det handler om, at udvikle den enkelte spiller og forstå personligheden bag, hvilket Thomas har kompetencerne til. Thomas føles ikke blot som en ansat, men som at have en ekstra mand på mit hold, der har en aktie i min karriere. Vi har udviklet et venskab både på og udenfor banen.

Martin Leth Simonsen

Golfspiller

Jeg har igennem de sidste 2 år arbejdet sammen med Thomas. Jeg er utrolig glad for det arbejde vi har lavet sammen, mine resultater er blevet bedre og bedre og er nu i en situation hvor Europa Touren er indenfor rækkevidde.  Den måde hvor vi arbejder på er en løbende snak. Vi arbejder ikke så meget med forskellige modeller, men i stedet er snakken omkring hvordan jeg har det på banen og hvad jeg tænker kan blive bedre. Så løser vi tingene lidt efter lidt igennem snak hvilket er er stor fan af. Jeg har før arbejdet med mental trænere som fokusere mere på hvilke modeller vi kan bruge i stedet for hvad der virker for mig. Vi gør tingene på den måde der virker for mig. Samtidig er jeg rigtig glad for at Thomas spiller golf, da det er nemmere at fortælle ham om de situationer jeg står overfor på banen. Det er bestemt en af Thomas styrker!  Jeg ser frem til fortsat mange gode snakke og resultater i den kommende tid.

Oscar Stark

Golfspiller

Thomas is not only a relaxed, trustworthy, fun and caring person, he knows his mental coaching inside and out. He helped me on my way to my first European Challenge Tour victory last year with easy and very efficient advice that was a big part of why I played well that week. I had love to recommend you to hire Thomas as a fantastic person and coach for whatever services you need, you will not regret it, trust me.

Hallgrimur Jonasson

Fodboldspiller

Thomas er meget professionel, og han har hjulpet mig med at fokusere på de rigtige ting både indenfor, men også udenfor fodboldbanen. Jeg synes, at han er rigtig nem at snakke med, og vi sætter hele tiden delmål op, som jeg arbejder efter. Jeg føler, at jeg udvikler mig kontinuerligt under Thomas’ vejledning, og jeg kan kun anbefale ham på det kraftigste til alle som vil nå langt indenfor sportsverdenen.

Mathias Rosenørn

Fodboldspiller

Jeg har arbejdet sammen med Thomas i 3 år, og føler at jeg i de 3 år har flyttet mig rigtigt meget i den rigtige retning rent mentalt. Det jeg især nyder ved vores samarbejde er, at Thomas altid er til rådighed når jeg har brug for det – og det er rigtigt vigtigt som professionel fodboldspiller. Der kan du ikke lige vente til næste ledige tid – du har ofte brug for at få vendt tingene enten lige inden eller efter en kamp. Thomas er en af de mennesker jeg stoler allermest på i fodboldmiljøet, og jeg kan herfra give ham mine varmeste anbefalinger.

Tommy Bechmann

Fodboldspiller

Jeg har kendt Thomas siden sæsonen 2011/12, hvor han første gang var med omkring vores trup i SønderjyskE, og siden da har vi haft mange gode samtaler og stunder sammen i fodboldens verden. Jeg har efter jeg stoppede med at spille fodbold holdt kontakten ved lige med Thomas, og vi har endda holdt nogle foredrag sammen i forskellige sammenhænge. Jeg kender Thomas som utrolig dygtig og professionel når det kommer til hans arbejde og som en god fyr, jeg har brugt mange hyggelige timer med “udenfor banen”. Jeg kan på det varmeste anbefale hans arbejdskraft til enhver som gerne vil blive bedre til fodbold.

Patrick Dam Schou

Golfspiller

Da jeg begyndte at arbejde med Thomas, var det en tid hvor jeg egentlig var meget tæt på at smide golfkarrieren på hylden efter blot 1 sæson som professionel. Thomas var meget god til at prøve at få mig til at få et fokus på enkelte ting som jeg skulle prøve at arbejde på i mit golfspil, hvilket gjorde at det var det eneste jeg næsten arbejdede på i flere måneder. Det gjorde at mit fokus blev fjernet fra de dårlige ting jeg havde kæmpet med samtidig med at jeg lige pludselig blev rigtig god på de fokus punkter vi havde snakket om, som hurtigt gav selvtillid i resten af mit golfspil. Min næste sæson som professionel var lige pludselig noget helt andet, hvor mit spil og mentale tilgang lige pludselig havde rykket sig et rigtig stort skridt i den rigtige vej. Thomas er god til at få dig til at tænke mere professionelt. Mere struktur i hverdagen med forskellige træningsprogrammer i ugens løb, med fokus på de ting der skal arbejdes på. Jeg kan godt lide at vi går ud fra statistik, som gør at efter sæsonens udløb, kan vi gå ud fra de ting der skal arbejdes på, så der er en rød tråd i det hele. Han er næsten altid på telefonen hvis man har brug for at snakke, både før, under og efter turneringer. Han kommer også gerne ud og kigger til de forskellige turneringer når han kan og eventuelle træningsdage én til én er også super. Han er super dygtig og får en som mig til at tænke på de gode ting, men samtidig også på de ting der skal ske fremadrettet.

Keen Bernberg

Golfspiller

Jeg opsøgte Thomas i starten af 2019 efter at have fået ham anbefalet af nogle af mine kollegaer på Nordic League, og har ikke fortrudt det. Det der gør Thomas speciel er, at han selv spiller golf og derfor kan meget af vores sparring foregå på banen hvor jeg både har ham med til træning og han har gået caddie for mig et par gange. Det er rigtigt rart for mig som professionel golfspiller at jeg har en mental træner der ved hvad der foregår på banen og er inde i de termer vi anvender. Jeg føler, at jeg udvikler mig i mit samarbejde med Thomas, og ser frem til at lære mere i fremtiden.